Pille Salátaöntet

Ízletes és pillanatok alatt elkészíthető öntet a salátánk ízletesebbé tételéhez

Keverj össze egy kisebb pohárban némi Félegyházi Pille tejfölt, valódi citromlevet, egy kevés bio mustárt, és egy tojássárgáját.

Az eredmény egy csökkentett zsírtartalmú, antioxidánsokban és vitaminokban gazdag salátaöntet, mely nem tartalmaz mesterséges anyagokat.

Saláta

A salátalevél C- és B-vitaminokban, valamint káliumban és kalciumban gazdag, könnyen emészthető táplálék. Alacsony energiatartalma miatt általában szerves része a különféle diétáknak.

Citromlé

A citromlé az egyik legnagyszerűbb C-vitamin forrás, fogyasztásának ezért számos jótékony hatása van. Az optimális C-vitaminszint segíti a szervezetet a betegségek legyőzésében és megelőzésében is.

Tojássárgája

A tojássárgája gazdag Omega-3 zsírsavban, ez jó hatással van az idegrendszerre és a vér koleszterinszintjére is. Magas lecitintartalma a szervezet egészének, de különösen az idegsejtek számára hasznos.

Pille tejföl

A Pille tejföl kiskunfélegyházi kistermelők tejéből készül, a hagyományos tejfölhöz képest feleannyi, 10% tejzsírt tartalmaz. Ideális azoknak, akik nem akarnak lemondani a tejföl ízéről, de kevesebb zsírt is akarnak fogyasztani.